Tuesday, January 23, 2018

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng

Segmen Blogwalking By Miss Kepeng

BW Miss Kepeng

Hai kawan-kawan Blogger. Sempena join Miss Kepeng punya Segmen Blogwalking nie. Saya copy paste ayat anjuran Miss Kepeng seperti di bawah :)

Feel free to follow kami.

=================================================================
Assalamualaikum and hai semua!

Rasanya masih belum terlambat untuk kepeng wish HAPPY NEW YEAR :P
Buat julung kalinya kepeng nak anjurkan SEGMEN BLOGWALKING

Disebabkan ramai followers kepeng yang dah tak aktif, so kepeng nak mencari blogger yang masih aktif dalam dunia blogging ni, sambil-sambil tu korang pun dapat manfaat jugak untuk blogwalking ye dok?
Boleh gak naikkan followers tu..

Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah kena FOLLOW blog penganjur ni, hihihi (tak malu betul,nanti kepeng follow korang balik) - done

2. Buat entry yang bertajuk " Segmen Blogwalking by Miss Kepeng " - done

3. Copy Paste Banner atas ni dan back linkkan ke entry segmen ni. - done

4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu - done

5. Publish dan letakkan link entry korang di ruangan komen entry segmen ini. - done



Penyertaan akan tamat pada 5 Feb 2018
Kepeng akan update senarai perserta segmen blogwalking ni supaya korang mudah nak buat kerja :P

Bagi syarat No. 4. Saya tag Puan Auni, Puan Aizah dan Puan Zara. Kalau ada yang kurang selesa, boleh bgtau saya. Tq atas support kawan-kawan semua.

Marila kita hoin ramai-ramai. Bagi meriah :)

26 comments:

  1. Hi. Datang singgah sini :)

    https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Ika, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  2. Hai Farah, sajer kami sibuk jalan2 kat rumah awk sambil follow G+ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Auni, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  3. Replies
    1. Hai Jaja, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  4. Hai Farah. salam kenal dari segmen sama. Selamat bersegmen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Min, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  5. hi, cik kepeng datang buat spotcheck sambil follow sini^^
    terima kasih sudi join segmen ni...

    Dunia Miss Kepeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah Miss Kepeng, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  6. Replies
    1. Hai Farhanna, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  7. Selamat ber'blogwalking!!! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mizz'strawery, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  8. Hi,assalamulaikum! datang dari segmen yang sama..salam perkenalan

    Jemput singgah ^^

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Aida, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  9. singgah sini dari segmen yang samaaa. jemput singgah blog azah jugak :DD http://zaza96.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Azah, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  10. hai.. cikla dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Cikla, terima kasih sudi datang ke blog ambo.

      Delete
  11. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  12. hai..singgah dari segmen yang sama :) done follow awak ! #140
    jum singgah blog sy https://z3tty.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  13. singgah blogwalking
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  14. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete